HD Motor AB

Låt proffsen sköta jobbet!

HD Motor AB startades år 1983 och drevs då från starten av familjen Gustavsson. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg att låta oss ta hand om din bil och alltid åka ifrån oss med ett leende på läpparna.

Kontakta oss

Plastskador

Har din bil fått en skada? Vi reparerar plastskador i Stockholm

Reparation av plastskador i Stockholm

Vi hjälper dig med reparation av plastskador i Stockholm och erbjuder en personlig service med fokus på dig. Tillsammans med plåtskador tillhör skador på bilens plast en av de vanligaste skadorna. Det kan röra sig om allt från påkörda kofångare till skador på den inre panelen. Oavsett hur stor eller liten skada du har på ditt fordon så ser vi till att du får tillbaka din bil i gott skick igen.

Smidigt försäkringsärende

För oss är det viktigt att du ska få ett så smidigt försäkringsärende som möjligt när din bil drabbats av en skada. Vi samarbetar med ditt försäkringsbolag hela vägen från besiktning till reparation. Vi utför reparationer på alla typer av bilmärken och modeller, och är dessutom auktoriserad skadeverkstad för Honda och Mitsubishi. Vi vill vara ditt självklara val när det är dags för reparation av plastskador i Stockholm.

Hög kvalitet och god service

När du väljer oss på HD Motor som din personliga bilverkstad i Stockholm så kan du vara trygg med att vi erbjuder hög kvalitet på våra reparationer. Vi har kompetens, kunskap och erfarenhet som vi tar med oss i varje ärende. Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till 1983, och vi jobbar alltid för att det inte ska kännas omständigt att lämna ifrån sig bilen. HD Motor är en klass 1-verifierad bilverkstad vilket innebär att vi får göra alla typer av reparationer. Med vår personliga service ser vi till att du blir väl bemött och att din bil får den omsorg som den behöver och förtjänar. Vi vill att du ska lämna vår bilverkstad med en bil i gott skick och ett leende på läpparna.

Bilmekaniker som arbetar på en bil.

Kontakta oss

När du behöver hjälp med plastskador i Stockholm

Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med plastskador i Stockholm. Vi både besiktar och reparerar din skada, samt hjälper dig med ditt försäkringsärende hela vägen.

Kontakta oss