HD Motor AB

Låt proffsen sköta jobbet!

HD Motor AB startades år 1983 och drevs då från starten av familjen Gustavsson. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg att låta oss ta hand om din bil och alltid åka ifrån oss med ett leende på läpparna.

Kontakta oss

Plåtskador

Behöver du hjälp med besiktning och reparation av plåtskador i Stockholm?

Reparation av plåtskador i Stockholm

Vi på HD Motor hjälper dig! Plåtskador är vanligt förekommande och är helt enkelt skador i bilens plåt. Det kan vara allt ifrån mindre dörruppslag till parkeringsskador, större hål och repor. Det är aldrig kul när din bil fått en plåtskada, men med vår kompetens och erfarenhet ser vi till att du får tillbaka den i gott skick igen. Oavsett om det är en mindre repa eller en mer omfattande krockskada så tar vi hand om dig och din bil.

Smidig besiktning och reparation

Har du ett försäkringsärende för skadorna på din bil så hjälper vi dig hela vägen. Innan din plåtskada repareras behöver den besiktas. Ditt försäkringsbolag behöver veta en ungefärlig arbetskostnad och skadans omfattning. Vi samarbetar med många försäkringsbolag på marknaden och utför reparationer på samtliga bilmärken. Vi är dessutom auktoriserad skadeverkstad för Honda och Mitsubishi. Vårt mål är att du ska få ett så smidigt försäkringsärende som möjligt.

Hög kvalitet och personlig service

När du lämnar in din bil hos oss kan du räkna med hög kvalitet på alla åtgärdade skador. Vi är klass 1-verifierade vilket innebär att vi får göra alla typer av reparationer. För oss är det viktigt att erbjuda dig en personlig service som du är nöjd med. Mottot är att med gedigen erfarenhet och kunskap bedriva verksamheten på ett sätt så att det inte ska upplevas som omständigt att lämna ifrån sig bilen. Vi har ca 40 års erfarenhet inom branschen och du kan känna dig lugn med att både du och din skadade bil är i trygga händer hos oss på HD Motor. Vi vill att du ska åka ifrån oss med ett leende på läpparna!

Bilmekaniker håller i ett vitt block och antecknar. I bakgrunden finns en vit bil.

Kontakt

Vi hjälper dig med plåtskador i Stockholm

När det är dags för att besikta eller reparera en plåtskada så är du varmt välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

Kontakta oss