HD Motor AB

Låt proffsen sköta jobbet!

HD Motor AB startades år 1983 och drevs då från starten av familjen Gustavsson. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg att låta oss ta hand om din bil och alltid åka ifrån oss med ett leende på läpparna.

Kontakta oss

Fotobesiktning

Lite tid över i vardagen? På vår verkstad i Stockholm erbjuder vi fotobesiktning.

Besiktning på distans

Med hjälp av vår fotobesiktning slipper du körturen ut till vår verkstad och sparar både tid och bränsle på köpet. Kommunikationen sköts snabbt och smidigt via mail och vi erbjuder såklart fotobesiktning för alla våra tjänster. På vår bilverkstad i Stockholm besiktar vi plåtskador, plastskador och lackskador på distans, stora såväl som små.

Hur fungerar fotobesiktning?

För att vi ska kunna utföra en fotobesiktning på din bilskada börjar du helt enkelt med att fota din bil och dess skador, för att sedan skicka bilderna till oss via mail. När våra kunniga medarbetare tagit emot dina bilder genomförs en noggrann besiktning på distans. Du behöver alltså inte åka till vår bilverkstad förens reparationen ska utföras. Vissa försäkringsbolag erbjuder även en funktion där du kan ladda upp dina foton direkt i mobilen via deras app.

Bilmekaniker som tar en bild på bilens skador.

Så tar du bra bilder

För att fotobesiktningen ska gå så snabbt och smidigt som möjligt behöver vi tydliga bilder på din bil och skadan. Här är några tips på hur du tar bra bilder inför fotobesiktningen:

  • Ta bilderna i bra ljus. Fota gärna bilen ute i dagsljus eller inne i ett välupplyst garage.
  • Tvätta bilen. Det är viktigt att din bil är ren för att skadorna ska synas så tydligt som möjligt.
  • Fota från en lagom distans. Ta dina bilder från ca. 1 meters avstånd. Fota även bilens registreringsskylt, det gör det lättare för oss att identifiera ditt fordon.
  • Fota bilen och skadan från flera vinklar och ta hellre för många bilder än för få.

Skicka dina bilder till oss

Skicka dina bilder till oss på mail via info@hdmotor.se tillsammans med en beskrivning av skadan eller skadorna. Vi återkommer till dig så snart vi kan!

Kontakta oss