HD Motor AB

Låt proffsen sköta jobbet!

HD Motor AB startades år 1983 och drevs då från starten av familjen Gustavsson. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg att låta oss ta hand om din bil och alltid åka ifrån oss med ett leende på läpparna.

Kontakta oss

Lackskador

Har du en lackskada på bilen som behöver åtgärdas? Vi hjälper dig med reparation av lackskador i Stockholm.

Reparation av lackskador i Stockholm

Vi på HD Motor finns här för att hjälpa dig. När en större olycka har varit framme kan det vara aktuellt att åtgärda fel på bilens kaross. Vare sig det handlar om en ytlig repa från en parkeringsskada eller en djupare skåra efter en olyckshändelse, kan du alltid lita på att din bil får bästa tänkbara omvårdnad hos oss. Utöver experthjälp erbjuder vi en personlig service med bred kompetens. Låt oss reparera din lackskada i Stockholm - du kommer inte att bli besviken.

Smidigt samarbete med försäkringsbolag

Vi vet hur frustrerande skador på bilen kan vara och gör allt för att ditt försäkringsärende ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. För att underlätta processen samarbetar vi med ditt försäkringsbolag hela vägen. En noggrann besiktning utförs av våra kunniga medarbetare där lackskadan bedöms. Därefter görs en beräkning på vad reparationen kommer att kosta. Vi samarbetar med många olika försäkringsbolag och utför reparationer på alla typer av bilmärken och modeller. Dessutom är vi en auktoriserad skadeverkstad för Honda och Mitsubishi. Vi är det självklara valet när det är dags för reparation av lackskador i Stockholm.

Bilmekaniker som arbetar på en bil.

Personlig service av hög kvalitet

Du kan alltid lita på att vi tar hand om din bil på bästa tänkbara sätt när du väljer oss på HD Motor. Vi är en bilverkstad i Stockholm med 40 års erfarenhet inom branschen och tar med oss kompetens, kunskap och erfarenhet i varje specifikt ärende. HD Motor är dessutom en klass 1- verifierad bilverkstad vilket innebär att vi får göra alla typer av reparationer. Vårt motto är att ”med gedigen erfarenhet och kunskap ständigt sträva efter en nöjd kund”. Detta lever vi upp till genom att alltid jobba för att det inte ska kännas omständigt att lämna ifrån sig bilen på reparation. Vår ambition är att ge dig en personlig service av hög kvalitet så att du lämnar vår bilverkstad nöjd och med ett leende på läpparna!

Kontakta oss