HD Motor AB

Låt proffsen sköta jobbet!

HD Motor AB startades år 1983 och drevs då från starten av familjen Gustavsson. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg att låta oss ta hand om din bil och alltid åka ifrån oss med ett leende på läpparna.

Kontakta oss

Verkstadsbesiktning

Vi hjälper dig med skadebesiktning i Stockholm

Skadebesiktning i Stockholm

Har du fått en skada på din bil och behöver hjälp med besiktning och reparation? Vi tar emot plåtskador, plastskador och lackskador med öppna armar, hur stora eller små de än må vara. Innan vi kan utföra reparationen behöver vi utföra en besiktning av skadan. På vår bilverkstad i Stockholm erbjuder vi skadebesiktning både på plats i vår verkstad och digitalt via fotobesiktning. Fördelen med skadebesiktning på plats är att vi får en bättre helhetsbild av din bil och skadan. I vissa tillfällen kan det även vara bra att kolla bilen lite extra, speciellt efter olyckor, då vi ibland upptäcker ytterligare skador som annars aldrig hade blivit uppmärksammade.

Hjälp vid försäkringsärende

Vi vet att en bilskada är ett oönskat stressmoment i din vardag, och därför hjälper vi dig med ditt försäkringsärende hela vägen. Ditt försäkringsbolag behöver uppgifter om skadans omfattning och ungefärliga reparationskostnader. Gör du din skadebesiktning på vår verkstad i Stockholm, kommunicerar vi detta direkt till dem. Vårt mål är att du ska få ett så smidigt försäkringsärende som möjligt och samarbetar därför med många försäkringsbolag på marknaden. Vi är inte bara en auktoriserad skadeverkstad för Honda och Mitsubishi, utan har dessutom en klass-1 verifiering. Det betyder att vi kan utföra alla typer av reparationer i vår bilverkstad. Med våra 40 år utav erfarenhet är vi verkligen en bilverkstad du kan lita på.

en bilmekaniker kontrollerar en bil under besiktning

Att tänka på inför en skadebesiktning

Det finns ett par förberedelser du kan göra inför din skadebesiktning för att processen ska gå så snabbt och smidig som möjligt.

Innan din skadebesiktning:

  • Tvätta gärna bilen. För att bedömningen ska utföras på bästa sätt är det viktigt att din bil är ren, så att skadorna syns tydligt.
  • Ta med skadeanmälan, försäkringsbrev eller annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

En skadebesiktning tar ofta mellan 15-30 minuter, helt beroende på skadans omfattning. För oss är det viktigt att erbjuda personlig service och vi lägger hellre ut lite för mycket tid än för lite när vi besiktar din bil.

Har du råkat ut för plåt-, lack-, eller plastskador på din bil och behöver hjälp med skadebesiktning i Stockholm? Ring oss direkt på 08-641 58 70, eller skicka ett mejl till info@hdmotor.se, så återkommer vi till dig så snart vi kan!

Kontakta oss